Container huren Wassenaar?

Ga voor snel, veilig, voordelig én duurzaam! Wij van Afvalcontainers Den Haag weten als geen ander hoe we u de zorgen kunnen ontnemen op het gebied van afval afvoeren. Met onze tientallen jaren aan ervaring bieden wij de meest innovatieve manieren voor het verwerken van afval en daar profiteert u van bij een container huren in Wassenaar. Bekijk snel het aanbod in onze webshop en kies de container die past bij uw verbouwing of klus!

Vragen over een container huren in Wassenaar? Neem snel contact met ons op. We helpen u graag!

Containerverhuur bij Afvalcontainers Den Haag

Bij een container huren in Wassenaar is het belangrijk om vast te stellen met welke afvalstroom/afvalstromen u te maken krijgt. Op basis van de verwachte afvalstroom kiest u namelijk een bijpassende container. U heeft hierbij de keuze uit bouwcontainers en grofvuil containers, maar ook uit puincontainers, groenafval containers, houtafval containers en grondcontainers. De grofvuil container en bouwcontainer zijn geschikt voor gemengde afvalstromen, of wel meerdere afvalstromen. Het is voor ons belangrijk dat u het afval in de daarbij horende container gooit. Hierdoor is het namelijk makkelijker om het afval te recyclen. Op deze manier ruimt u dus niet alleen op, maar bent u ook nog eens goed bezig voor het milieu!  Hulp nodig bij het kiezen van een container? Gebruik onze containerhulp!

Bij het bestellen van de container, geeft u een locatie én datum door voor het plaatsen van de container. Op deze dag komen wij de container leveren en start uw huurperiode. Voor het opalen van de container maakt u een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container. Na het maken van een afspraak komen wij de container vervolgens zo snel mogelijk ophalen. Geen afspraak? Dan komen wij nooit vanzelf, ook niet na de inbegrepen huurperiode van vier weken. Zo heeft u zelf de huurperiode in de hand en maakt u net zo lang gebruik van de container als dat u hem nodig heeft!

Waarom een container huren in Wassenaar?

Wij van Afvalcontainers Den Haag verhuren al jarenlang containers. Inmiddels mogen we onszelf dan ook wel specialist noemen op het gebied van containerverhuur en afvalverwerking. Wij kunnen afval afvoeren op een duurzame manier door onze snelle, betrouwbare en voordelige service. Naast dat we voor veel mensen in Nederland afval verzamelen, zorgen wij er ook voor dat we dit afval ook meteen duurzaam verwerken. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de circulaire economie. We zorgen er namelijk voor dat het afval een tweede leven krijgt door het te hergebruiken. Dit zorgt op zijn beurt voor minder CO2 uitstoot. Hier kunt u ook aan bijdragen door simpelweg een container bij ons te huren.

Met een container huren in Wassenaar kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor voordelige all-in prijzen! Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief. Hierdoor krijgt u een snel en makkelijk overzicht in de kosten van het huren van een container en krijgt u niet te maken met andere kosten waar u geen rekening mee gehouden heeft. Onze prijzen zijn daarom ook inclusief:

  • De kosten voor het plaatsen en afvoeren van de container
  • Vier weken containerhuur
  • Het verwerken van het afval

Heeft u de container voor een langere periode dan vier weken nodig? Dan hanteren wij een huurtarief van €2,- per extra dag containerhuur (exclusief BTW). De huurperiode stopt door een afspraak te maken voor het ophalen of wisselen van de container.

Het is in de gemeente Wassenaar verplicht om een melding te maken van uw container wanneer u deze op de openbare weg gaat plaatsen. Gemeentes kunnen hier namelijk eigen regels voor opstellen. De gemeente Wassenaar beschrijft haar regels uitgebreid op haar website. Voor meer informatie over een melding maken bij een container huren in Wassenaar verwijzen wij u dan ook graag door naar de gemeente.

Vraagt u zich af waar u nog meer op moet letten bij het huren van een container? Check dan onze pagina over een container huren!

Is een container huren Wassenaar geen optie voor u omdat u niet woonachtig bent in deze omgeving? Dat is geen enkel probleem! Dankzij samenwerkingen met onze trouwe partners leveren wij niet alleen containers in Wassenaar, Den Haag of Alphen aan den Rijn, maar in heel Nederland!