Afzetcontainer huren?

Dat doet u bij Afvalcontainers Den Haag! Als containerspecialist zorgen wij met een afzetcontainer voor gemak bij uw klus én dragen we bij aan de verduurzaming van onze samenleving. Een afzetcontainer huren is namelijk niet alleen veilig, snel en gemakkelijk voor u, maar ook nog eens goed voor ons milieu. Al uw afval krijgt bij ons namelijk een tweede leven en daar zijn wij heel erg trots op. Meer weten? Lees dan snel verder, dan leggen we alles uit over het huren van een afzetcontainer bij Afvalcontainers Den Haag!

Voor iedere klus een passende container

Bij Afvalcontainers Den Haag bieden we in totaal zes verschillende soorten containers, elk gericht op een specifieke afvalstroom:

Alle containers zijn leverbaar in diverse formaten, namelijk in zowel 3m3, 6m3 als 10m3. De 10m3 is hierbij te bestellen in zowel een open als gesloten variant en zo hebben we voor iedere afvalstroom een passende container. Heeft u te maken met een combinatie van afvalstromen? Ga dan voor een bouwcontainer of grofvuil container. Deze zijn geschikt voor een combinatie van verschillende afvalstromen.