Houtcontainer huren

Houtafval container 3m³

€ 136,50 excl. BTW

€ 165,17 incl. BTW

Houtafval container 6m³

€ 167,50 excl. BTW

€ 202,68 incl. BTW

afzetcontainer

Houtafval container 10m³

€ 190,85 excl. BTW

€ 230,93 incl. BTW

Houtafval container
gesloten 10m³

€ 190,85 excl. BTW

€ 230,93 incl. BTW

Houtcontainer huren?

Heeft u een klus waarbij er hout afgevoerd moet worden? Laat VLK Afvalcontainers Den Haag u helpen! Wij weten precies hoe wij het afvoeren van hout snel, veilig, voordelig én gemakkelijk maken voor iedere klus. We helpen hierbij niet alleen bij uw verbouwing, maar geven het hout ook een tweede leven, wat een houtcontainer huren tot een milieubewuste keuze maakt. De houtcontainer is te bestellen in een formaat van 3m3, 6m3 of 10m3, waarbij de 10m3 verkrijgbaar is in zowel een open als in een gesloten variant. Ontdek alle mogelijkheden voor uw klus en vind dé ideale oplossing voor al uw houtafval!

Heeft u vragen over een houtcontainer huren? 

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Houtafval container 3m³

Houtafval container 6m³

Houtafval container 10m³

Houtafval container
gesloten 10m³

Houtafval is, net zoals puinafval, vaak afval dat vrijkomt bij bouw en sloopwerk. Houtafval bestaat daarom vooral uit balkhout en gelijmde houtsoorten zoals multiplex en triplex. C-hout zoals bielzen en tuinhekken zijn dan ook uitgesloten van de houtcontainer. Wanneer houtafval de enige afvalstroom is die u verwacht, is een houtcontainer huren de beste keuze voor u. Wanneer u ook andere afvalsoorten verwacht, is de keuze voor een bouwcontainer of een grofvuil container vaak verstandiger dan de keuze voor een houtcontainer. Deze containers zijn namelijk gericht op gemengde afvalstromen en dat wil zeggen dat u naast houtafval, ook nog andere soorten afval in deze container af mag voeren. Zo voorkomt u dat u het moeten huren van een tweede container en zorgt u ervoor dat u niet met een onverwachtse afvalstroom blijft zitten.

Op zoek naar een overzicht met alle containers in ons assortiment? Check onze pagina met containeradvies!

Bij VLK Afvalcontainers Den Haag hanteren we transparante all-in prijzen voor onze houtcontainers, waarbij wij de volgende algemene kosten al in onze prijzen hebben inbegrepen:

  • Containerplaatsing en -afvoeren
  • 4 weken containerhuur
  • Afvalverwerking

 

Wilt u de container langer dan vier weken houden? Ook dat is mogelijk! Tegen een tarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW) is het mogelijk om de container tot uw beschikking te houden, met een maximale huurperiode van 12 weken. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We leggen het graag uit!

Binnen sommige gemeentes is het verplicht om een container aan te melden en/of een (gratis) vergunning hiervoor aan te vragen. Het is daarom belangrijk dat u dat van tevoren binnen uw gemeente achterhaald, voordat u bij ons een bestelling plaatst voor een houtcontainer. Verder is het van belang om de toegestane afvalstromen voor de houtcontainer te volgen en rekening te houden met het feit dat afval in een houtcontainer slechts 20 cm boven de rand van de houtcontainer uit mag steken. Wanneer het houtafval meer dan 20 cm uitsteekt, rekenen wij hier een toeslag voor. Reken dan ook altijd ruim bij het kiezen van een formaat en zorg dat u hier speling in houdt.

  1. Kiezen – Het eerste waar u mee begint bij een houtcontainer bestellen is het kiezen van een passend formaat voor de container. De gekozen container voegt u vervolgens toe aan uw winkelmand, zodat u vanuit daar de bestelling af kan ronden.
  2. Ontvangen – Bij een houtcontainer huren geeft u bij het bestellen meteen al een voorkeur aan voor een bezorgmoment. Op werkdagen kan dit vaak al vanaf de eerste volgende werkdag.
  3. Vullen – Vul de container vervolgens met uw houtafval totdat u klaar bent met de puincontainer huren of totdat de houtcontainer vol is. Een huurperiode van 4 weken is inbegrepen, waarbij extra dagen €2,- per extra dag aan huur bedragen (met een maximale huurperiode van 12 weken).
  4. Afronden – Klaar met de houtcontainer? Of is de houtcontainer vol? Laat het aan ons weten door een verzoek in te dienen voor het ophalen of wisselen van de puincontainer en dan zien we u snel!

 

Meer weten over een houtcontainer huren bij Afvalcontainers Den Haag? Check het hier!