Grondcontainer huren

Grondafval container 3m³

€ 305,00 excl. BTW

€ 369,05 incl. BTW

Grondafval container 6m³

€ 409,00 excl. BTW

€ 494,89 incl. BTW

afzetcontainer

Grondafval container 10m³

€ 538,00 excl. BTW

€ 650,98 incl. BTW

Grondafval container
gesloten 10m³

Grondcontainer huren?

Heeft u te maken met grond afvoeren? Dan hebben wij de oplossing: een grondcontainer huren! Een grondcontainer huren is namelijk een van de meest snelle, makkelijke én veilige manieren van grond afvoeren en daar willen wij u dan ook graag mee helpen. Een belangrijk onderscheid hierbij is het verschil tussen schone en verontreinigde grond en dit heeft alles te maken met de schadelijke PFAS/PFOA-stoffen die in Nederland zijn aangetroffen. Deze grond kunnen wij helaas niet afvoeren, schone grond wel. Hiervoor bieden wij containers in diverse formaten, zowel in open als gesloten variant. Bekijk onderstaand de mogelijkheden!

Heeft u vragen over een grondcontainer huren? 

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Grondafval container 3m³

Grondafval container 6m³

Grondafval container 10m³

Grondafval container
gesloten 10m³

Indien u te maken krijgt met aarde, zand, klei en kort gemaaide gras zode, is de grondcontainer de juiste keuze voor uw klus! Geen enkele andere container is namelijk geschikt voor grond afvoeren en zo is er dan ook geen twijfel mogelijk over uw containerkeuze. Zoals bovenstaand vermeld, is onze grondcontainer huren echter alleen geschikt voor grond afvoeren dat niet vermengd is met de schadelijke stoffen PFAS/PFOA. Ook mag de grond niet vermengd zijn met andere afvalstromen zoals takken, plastic, olie of teer.

Op zoek naar een tweede container voor een andere afvalstroom? Check ons containeradvies!

Bij VLK Afvalcontainers Den Haag hanteren we bij transparante all-in prijzen voor iedere container. De volgende kosten zijn daarmee dan ook al gedekt in onze prijzen voor grond afvoeren met een grondcontainer huren:

  • Containerplaatsing en -afvoeren
  • 4 weken containerhuur
  • Afvalverwerking

 

De prijzen voor een grondcontainer huren hangen af van het formaat van de grondcontainer en van de keuze voor een open of gesloten variant van de container voor grond afvoeren. De huurperiode voor een grondcontainer huren is te verlengen tot een maximale periode van 12 weken. De kosten hiervoor bedragen €2,- per extra dag (exclusief BTW).

Bij grond afvoeren is het net zoals bij alle andere containers belangrijk om na te gaan of u een vergunning nodig. Dit is per gemeente namelijk verschillend. Nog belangrijker is het om bij een grondcontainer te achterhalen om wat voor soort grond het gaat. Gaat u schone grond afvoeren? Dan kunnen wij u helpen. Gaat het om verontreinigde grond afvoeren? Dan kunnen wij dit helaas niet innemen. Wanneer u vragen heeft over schone en verontreinigde grond afvoeren, neem dan gerust contact met ons op!

Verder is het belangrijk dat u de gegeven lijst aan toegestane afvalsoorten volgt bij een grondcontainer huren. Ook is het niet toegestaan om afval in de grondcontainer meer dan 20 cm boven de rand van de container uit te laten steken bij grond afvoeren. Is dit wel het geval? Dan zullen wij hier een toeslag voor in rekening brengen.

  1. Kiezen – De eerste stap bij grond afvoeren is het kiezen van de juiste container. Hierbij maakt u een keuze voor een bepaald formaat en of u voor een open of gesloten variant wilt gaan. Eenmaal gekozen, voltooit u de bestelling af in onze webshop.
  2. Ontvangen – Bij het bestellen van een container voor grond afvoeren geeft u meteen een datum en voorkeurstijdstip aan voor het bezorgmoment van de container. Snel een grondcontainer huren? Op werkdagen kunnen wij meestal binnen 24 uur al leveren!
  3. Vullen – Vul de container met uw vrijgekomen afvalstroom!
  4. Afronden – Klaar met grond afvoeren? Of is de grondcontainer vol? Maak dan een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container via de daarvoor bestemde formulieren op onze website.

Meer weten over onze werkwijze bij grond afvoeren en een grondcontainer huren? Lees het hier!