Grofvuil container huren

Grofvuil container 3m³

€ 220,50 excl. BTW

€ 266,81 incl. BTW

Grofvuil container 6m³

€ 310,50 excl. BTW

€ 375,71 incl. BTW

afzetcontainer

Grofvuil container 10m³

€ 395,00 excl. BTW

€ 477,95 incl. BTW

Grofvuil container
gesloten 10m³

€ 405,00 excl. BTW

€ 490,05 incl. BTW

Grofvuil container huren?

Heeft u te maken met verschillende afvalstromen? Dan is de grofvuil container misschien wel dé container voor uw klus! Een grofvuil container huren is namelijk snel, veilig, voordelig én de ideale oplossing voor meerdere afvalstromen. Dit maakt de grofvuilcontainer dan ook geschikt voor een breed aantal klussen. De container is te verkrijgen in drie formaten en is beschikbaar in zowel een open als gesloten variant. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn om een container voor grofvuil te huren!

Heeft u vragen over een grofvuil container huren? 

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Grofvuil container 3m³

Grofvuil container 6m³

Grofvuil container 10m³

Grofvuil container
gesloten 10m³

De grofvuil container is geschikt voor een breed aantal afvalstromen, waaronder ook puinafval en houtafval. Toch hebben we ook nog een andere container voor gemengd afval in ons assortiment en dat is de bouwcontainer of bouwbak. Let daarom goed op de verschillen tussen deze twee containers voordat u een bestelling plaatst voor een grofvuilcontainer huren. Hoewel er namelijk een relatief grote overlap is tussen de containers, zijn het de kleine dingen die voor u alsnog het verschil kunnen maken in de keuze voor een bouwcontainer of grofvuil container huren. Zo is meubilair bijvoorbeeld wel toegestaan in de grofvuil container, maar niet in de bouwcontainer. Hetzelfde geldt andersom voor glas: dit is wel toegestaan in de bouwcontainer, maar niet in de grofvuil container.

Indien u te maken krijgt met één enkele afvalstroom, in plaats van een gemengde afvalstroom, is het vaak voordeliger om voor een andere container te kiezen dan voor de bouwcontainer of grofvuilcontainer. Check hiervoor het overzicht van alle containers in ons containeradvies!

Bij VLK Afvalcontainers Den Haag spreken we bij alle prijzen voor een grofvuil container huren van complete all-in prijzen. De volgende kosten zijn daarmee al inbegrepen in onze prijzen:

  • Containerplaatsing en -afvoeren
  • 4 weken containerhuur
  • Afvalverwerking

Deze huurperiode voor een container huren is te verlengen voor een bedrag van €2,- per extra dag (exclusief BTW), met een maximum huurperiode van 12 weken. De prijzen voor een grofvuil container huren hangen af van het formaat van de grofvuil container en de variant die u hierbij kiest (denk aan open en gesloten containers).

Bij een container voor grofvuil huren is het net zoals bij alle andere containers belangrijk om na te gaan of u een vergunning nodig heeft voor een grofvuil container huren. Dit is per gemeente namelijk verschillend. Verder is het belangrijk dat u de gegeven lijst aan toegestane afvalsoorten volgt bij een grofvuil container huren. Een toevoeging op deze lijst is dat we bij VLK Afvalcontainers Den Haag, het volgende verstaan onder huisraad: bankstellen, keukens, tapijt, kasten, stoelen en tafels. Bij een grofvuil container huren is het dan ook niet toegestaan om bouw- en sloopafval, koel- en vrieskasten, gevaarlijk afval of asbesthoudend materiaal af te voeren.

Daarbij is het niet toegestaan dat afval in de grofvuil container meer dan 20 cm boven de rand van de container uitsteekt bij het afvoeren van de container. Boven de 20 cm zullen wij hier een toeslag voor rekenen bij een grofvuil huren.

  1. Kiezen – De eerste stap bij een grofvuil huren is het kiezen van de juiste containersoort en containerformaat. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, plaatst u uw bestelling via slechts enkele klikken in onze webshop.
  2. Ontvangen – Bij het bestellen van een container geeft u meteen een datum en voorkeurstijdstip aan voor de containerplaatsing. Snel een grofvuil container huren? Op werkdagen kunnen wij meestal binnen 24 uur al leveren!
  3. Vullen – Vul de container met uw vrijgekomen afvalstroom! Op het moment van plaatsen gaat de inbegrepen huurperiode in. Deze huurperiode van 4 weken is te verlengen tegen een tarief van €2,- (exclusief BTW) per dag, met een maximum huurperiode van 12 weken.
  4. Afronden – Klaar met de grofvuil huren? Of is de grofvuil container vol? Maak dan een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container via de daarvoor bestemde formulieren op onze website.

Meer weten over onze werkwijze bij een grofvuil container huren? Lees het hier!