Bouwcontainer huren

Bouwcontainer 3m³

€ 220,50 excl. BTW

€ 266,81 incl. BTW

Bouwcontainer 6m³

€ 310,50 excl. BTW

€ 375,71 incl. BTW

afzetcontainer

Bouwcontainer 10m³

€ 395,00 excl. BTW

€ 477,95 incl. BTW

Bouwcontainer
gesloten 10m³

€ 405,00 excl. BTW

€ 490,05 incl. BTW

Bouwcontainer huren?

Op zoek naar een container voor al uw bouwafval? Ga dan voor een bouwcontainer! Een bouwcontainer huren is snel, veilig, duurzaam én voordelig voor iedere klus. Het is dé oplossing wanneer u op zoek bent naar een container voor verschillende afvalstromen en is daarmee ook voor een breed aantal klussen inzetbaar. De bouwcontainer is beschikbaar in drie formaten en is verkrijgbaar in zowel een open als gesloten variant. Bekijk snel de mogelijkheden!

Heeft u vragen over een bouwcontainer huren? 

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Bouwcontainer 3m³

Bouwcontainer 6m³

Bouwcontainer 10m³

Bouwcontainer
gesloten 10m³

De bouwcontainer is geschikt voor bouw– en sloopafval. Dit is een combinatie van meerdere afvalstromen, waaronder puinafval en houtafval. Wanneer u dus te maken krijgt met verschillende soorten afval, is een container huren zeer geschikt. Let er hierbij goed op dat we ook nog een tweede container voor gemengd afval hebben: de grofvuil container. Hoewel er een grote overlap is tussen deze twee containers, zijn er toch ook enkele verschillen die voor u van belang kunnen zijn. Zo is glas bijvoorbeeld toegestaan in de bouwcontainer, maar niet in de grofvuil container. Hetzelfde geldt andersom voor huisraad: dit is wel toegestaan in de grofvuil container, maar niet in de bouwcontainer.

Indien u juist te maken krijgt met één enkele afvalstroom, is een andere container vaak voordeliger dan een bouwcontainer huren. Dit is het geval wanneer u bijvoorbeeld enkel houtafval of puinafval verwacht. In dit geval gaat u namelijk voor een houtcontainer of puincontainer. Liever een overzicht van alle containers? Check het containeradvies!

Bij VLK Afvalcontainers Den Haag spreken we bij alle prijzen in onze webshop van complete all-in prijzen waarbij de volgende overige kosten al zijn inbegrepen:

  • Containerplaatsing en -afvoeren
  • Vier weken containerhuur
  • Afvalverwerking

De huurperiode voor een bouwcontainer huren is hierbij te verlengen voor een bedrag van €2,- per extra dag (exclusief BTW). Voor iedere container, dus ook de bouwcontainer, hanteren we een maximum huurperiode van 12 weken. De prijzen voor een container huren hangen af van het formaat en de variant bouwcontainer die u kiest.

Bij een bouwcontainer huren zijn er een aantal punten van aandacht. Om te beginnen is het van belang om na te gaan of u een vergunning nodig heeft voor een bouwcontainer huren. Dit verschilt namelijk per gemeente. Verder is het belangrijk dat u zich houdt aan de toegestane afvalstromen voor de bouwcontainer. Daarbij mag de bouwcontainer maximaal 10% zand/ grond/ aarde bevatten bij het afvoeren van de afvalstromen en mag de container maximaal 20 cm boven de rand van de container beladen worden. Boven de 20 cm zullen wij hier een toeslag voor rekenen bij een bouwcontainer huren. Daarbij valt de daadwerkelijke hoeveelheid afval vaak hoger uit dan de verwachte hoeveelheid afval. Voor het formaat van de container is het dan ook belangrijk dat u ruim rekent. Zo weet u zeker dat u genoeg heeft aan de inhoud van de container en dat u onder deze 20 cm boven de containerrand blijft.

  1. Kiezen – De eerste stap bij een bouwcontainer huren is het selecteren van de juiste container en het juiste formaat. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, plaatst u de bestelling simpelweg via onze webshop.
  2. Ontvangen – Bij het bestellen van een bouwcontainer geeft u een datum en voorkeurstijdstip aan voor het plaatsen van de container. Morgen al een bouwcontainer nodig? Op werkdagen kunnen wij vaak binnen 24 uur al leveren!
  3. Vullen – Vul de container met uw afvalstroom! Na het plaatsen, gaat de inbegrepen huurperiode van 4 weken in. Deze huurperiode is te verlengen tegen €2,- (exclusief BTW) per dag, met een maximum van 12 weken.
  4. Afronden – Klaar met de bouwcontainer huren? Of is de container vol? Maak een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container, dan doen wij de rest!

 

Meer weten over hoe een bouwcontainer huren in zijn werk gaat bij VLK Afvalcontainers Den Haag? Lees het hier!