Container huren Alphen aan den Rijn?

Wanneer u bezig bent met een verbouwing van uw huis of tuin komt er al gauw heel wat puin mee. Het ruimen van dit puin is niet alleen tijdsintensief, maar ook zwaar werk. Wanneer u grofvuil in Alphen aan den Rijn aan de straat wilt zetten zitten hier, volgens gemeente Alphen aan den Rijn, een aantal voorwaarden aan, namelijk:

·         Het grofvuil moet vóór 07:30 aan de straat staan in Big Bags;

·         U mag niet meer dan 4 kubieke meter grofvuil tegelijkertijd aan de straat zetten;

·         Bouw en sloopafval wordt niet meegenomen, hiervoor moet u naar het Ecopark.

 

Het is voor u veel gemakkelijker om een container te huren in Alphen aan de Rijn. Hierdoor hoeft u zich niet te bekommeren om mogelijke ophaalregelingen en kunt u op uw eigen tempo verbouwen.

Afvalcontainer huren Alphen aan den Rijn

Bij Afvalcontainers Den Haag bieden we afvalcontainers voor elke gelegenheid. Het kiezen van de juiste container kan hierbij soms lastig lijken, maar niets is minder waar. In de wereld van afvalcontainers heeft u een dusdanig breed assortiment dat het vrijwel onmogelijk is dat wij niet de gepaste afvalcontainer in Alphen aan den Rijn voor u hebben. Wij helpen u graag met de juiste container voor uw behoefte te vinden. Hieronder zullen wij de verschillende soorten containers laten zien en waarvoor deze bestemd zijn. Alle containers hebben het volgende inbegrepen in de prijs:

·         Containerplaatsing- en afvoering;

·         Vier werken containerhuur;

 

·         Afvalverwerking.