Bouwbakkie huren?

vr 23 sep

Bouwbakkie Huren

Makkelijk, snel en veilig een bouwbakkie huren? Bij Afvalcontainers Den Haag vindt u voor iedere afvalstroom een passende container, bijvoorbeeld voor uw bouwklus. Een bouwbakkie is te verkrijgen in drie verschillende formaten: 3m3 container, 6m3 container en een 10m3 container waarbij u bij de 10m3 de keuze heeft uit een open als een gesloten container.

Hoe het huren van zo’n bouwbakkie in zijn werk gaat, gaat u ontdekken in dit artikel! Direct al vragen over onze containers? Neem dan een kijkje op onze website bij de veelgestelde vragen of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 071-4022552

Bouwbakkie huren binnen een paar muisklikken

Een bouwbakkie huren verloopt bij Afvalcontainers Den Haag in slechts drie simpele stappen:

Stap 1: Kies de gewenste container die perfect bij uw afvalstroom past en klik vervolgens op ‘Bestel direct’. Ga vervolgens naar uw winkelmand om de bestelling te vervolgen.

Stap 2: Vul de gewenste datum en locatie in voor het plaatsen van de container en vul uw factuurgegevens in.

Stap 3: Kies uw gewenste bank en rond de betaling af via IDEAL. Zodra de betaling is afgerond krijgt u de bevestigingsmail (inclusief factuur).

Wanneer u klaar bent met het huren van uw container of wanneer de container vol is kan deze worden afgevoerd. Dit kan simpelweg via een ophaalformulier waarin u een ophaalafspraak maakt.
Uw container wordt binnen 48 uur vanaf de eerstvolgende werkdag opgehaald. Geef afspraak = geen afvoering en zo houdt u dus zelf gemakkelijk de huurperiode van uw bouwbakkie in de hand.

Let op: na vier weken worden er huurkosten berekend van €2,- per dag (exclusief BTW).

Alles voor een voordelig all-in tarief

Bij Afvalcontainers Den Haag kan een bouwbakkie huren tegen een voordelige all-in tarief. De kosten voor het plaatsen van de container, het afvoeren van de container, het verwerken van het afval, eventuele milieutoeslagen en een huurperiode van vier weken zijn al inbegrepen bij onze prijzen. Zo weet u zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Het tarief voor een bouwbakkie zelf is vervolgens afhankelijk van het formaat dat u wilt huren.

Heeft u twijfels over het juiste containerformaat voor uw klus? Kies dan altijd voor de grotere container! Over het algemeen valt de daadwerkelijke hoeveelheid afval namelijk hoger uit dan de verwachte hoeveelheid afval.

Vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Heeft u veel afval liggen en wilt u hier snel vanaf komen? Geen zorgen, via onze webshop kunt u vandaag nog eenvoudig een bouwbakkie huren die morgen al geleverd kan worden. Bestelt op werkdagen namelijk al voor 23:59? Dan mag u ervan uitgaan dat de container binnen 24 uur al bij u op de stoep staat. Zorg er bij de levering goed voor dat er genoeg ruimte beschikbaar is voor de container en dat de plaatsing van uw container niet verhinderd wordt.

Direct een bouwbakkie bestellen?

Direct uw bouwbakkie bestellen? Dan kan via onze webshop binnen slechts een paar muisklikken! Heeft u vragen over het huren van uw bouwbakkie of weet u niet zeker welke container het beste bij uw afvalstroom past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-4022552 of te mailen naar info@afvalcontainersvlk.nl, wij helpen u graag!