Vuilcontainer huren? Afvalcontainers Den Haag

wo 20 jul

Vuilcontainer huren

Welkom bij Afvalcontainers Den Haag, uw partner in het afvoeren van afval! We zijn onderdeel van VLK Recycling, waarmee we met meer dan 70 jaar aan ervaring en kennis kunnen zeggen dat we hét antwoord hebben op al uw vragen over afvalverwerking. Kiest u voor een vuilcontainer huren bij Afvalcontainers Den Haag, dan kiest u voor expertise, veiligheid, gemak én voordeel. Voor iedere afvalstroom bieden wij namelijk een geschikte container in een passend formaat en deze komen we bij u op locatie leveren. Meer weten over een vuilcontainer huren bij Afvalcontainers Den Haag? Lees dan snel verder!

Hoe het werkt

Een vuilcontainer huren verloopt bij Afvalcontainer Den Haag in slechts vier simpele stappen:

1. Bestellen
2. Ontvangen
3. Vullen
4. Op laten halen.

Bij het bestellen kiest u een geschikte container (soort en formaat) en geeft u direct aan waar én wanneer u de container graag zou willen ontvangen. U vult alle overige details in over de plaatsing en rekent vervolgens af. Op de afgesproken datum komen wij de container vervolgens leveren, waarna u direct kunt beginnen met het vullen van de container. Wanneer u klaar bent met de vuilcontainer huren of wanneer de container vol is, maakt u simpelweg een ophaalafspraak voor het afvoeren van de container. Geen afspraak = geen afvoering, zou houdt u zelf gemakkelijk de huurperiode van de container in de hand.

Voor iedere afvalstroom een container

Bij een vuilcontainer huren maakt u de keuze uit maar liefst zes verschillende containers bij Afvalcontainers Leiden: de bouwcontainer, de grofvuil container, de houtcontainer, de puincontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Iedere container is hierbij geschikt voor een andere afvalstroom, welke we stuk voor stuk specificeren in de webshop. Let op: bij grofvuil en bouwafval spreken we van een gemengde afvalstroom en dat wil zeggen dat deze afvalstromen bestaan uit een combinatie van meerdere afvalstroom, waaronder bijvoorbeeld puinafval en houtafval. Heeft u een zeer gemixte afvalstroom? Ga dan dus voor een van deze twee containers. Voor meer informatie over de containersoorten en het kiezen van een container, verwijzen we u graag naar ons containeradvies.

Let op: de afvalstromen grofvuil en bouwafval zijn voor ons duurder om te verwerken, waarmee de tarieven voor deze twee containers relatief wat hoger liggen.

Voordelige all-in prijzen

Bij onze tarieven voor een vuilcontainer huren profiteert u van voordelige én transparante prijzen waarbij overige kosten al zijn inbegrepen. Denk hierbij aan:> de kosten voor het plaatsen van de container

> de kosten voor het afvoeren van de container
> de kosten voor het verwerken van het afval (inclusief milieutoeslagen)
> vier weken containerhuur

Wilt u de vuilcontainer voor een langere periode huren dan deze vier weken? Dat kan! Dan betaalt u een huurtarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW).

Vuilcontainer huren?

Meteen een vuilcontainer huren? Kies dan de container die past bij uw klus en bestel hem direct via onze webshop! Op werkdagen kunnen onze containers binnen 24 uur al geleverd worden.

Heeft u vragen over het huren van een vuilcontainer? Neem dan contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen, we helpen graag!